A+Draftsman is benaderd om de tekeningen te maken voor een aantal gevel wijzigingen en het uittekenen van een dakopbouw ontwerp. De opdrachtgever wou graag de zelfde hoogte als de slaapkamer in zijn nieuwe opbouw. De Opbouw wordt gemaakt van houtskelet en met zoveel mogelijk ramen. A+Draftsman heeft gezorgd voor het tekenwerk en heeft de opdrachtgever advies gegeven. Bent u ook geinteresseerd naar het hele proces klik dan op lees meer.

Na het maken van de offerte heeft de opdrachtgever zijn bestaande tekeningen opgevraagd bij de gemeente. Deze tekeningen kreeg A+Draftsman toegestuurd via de E-mail. De tekeningen waren niet gedigitaliseerd en dat is dus opnieuw als basis tekening gedigitaliseerd. De bestaande tekening wordt ingelezen in ons tekenprogramma en die wordt dan op de millimeter naukeurig digitaal getekend. Na de digitalisering worden de wensen van de opdrachtgever verwerkt van de bestaande situatie in een nieuwe situatie.

De opdrachtgever heeft alle tekeningen en de constructie berekening ontvangen in een PDF formaat. Dit gehele pakket is ingeleverd via het omgevingsloket.

Leave a Reply