A+Draftsman is benaderd om de tekeningen te maken voor de muur tussen de woonkamer/keuken. De opdrachtgever wou graag de zelfde hoogte als de woonkamer in zijn bestaande aanbouw. De aanbouw heeft niet dezelfde hoogte als het plafond van de woonkamer en moet hierdoor dus verhoogt worden. A+Draftsman heeft gezorgd voor het tekenwerk en de constructieve berekeningen. Bent u ook geinteresseerd naar het hele proces klik dan op lees meer.

Na het maken van de offerte heeft de opdrachtgever zijn bestaande tekeningen opgevraagd bij de gemeente. Deze tekeningen kreeg A+Draftsman toegestuurd via de E-mail. De tekeningen waren niet gedigitaliseerd en dat is dus opnieuw als basis tekening gedigitaliseerd. De bestaande tekening wordt ingelezen in ons tekenprogramma en die wordt dan op de millimeter naukeurig digitaal getekend.

Na de digitalisering worden de wensen van de opdrachtgever verwerkt van de bestaande situatie in een nieuwe situatie. Doordat de draagconstructie van de bewoner veranderde is er een constructie berekening gemaakt.

De opdrachtgever heeft alle tekeningen en de constructie berekening ontvangen in een PDF formaat. Dit gehele pakket is ingeleverd via het omgevingsloket.

Leave a Reply